مروري بر انواع حسگرها و کاربرد آنها در طراحي بسته بنديهاي هوشمند جهت ارزيابي کيفيت مواد غذايي |
Summer |
1399 |
مروري بر کاربرد نانو ذرات فلزي در شناساگرهاي رنگسنجی مورد استفاده در بستهبندي هوشمند محصولات گوشتی |
Summer |
1400 |
بررسی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریبپذیر جاوشیر حاوی رزین و نانوذرات جاوشیر |
Fall |
1401 |
کاربردهاي نقاط کوانتومی کربن در تشخیص و بسته بندي مواد غذایی |
Summer |
1401 |
طراحی شناساگر رنگ سنجی بر پایه کورکومین براي تشخیص فساد ماهی قزل آلا |
Spring |
1401 |
Optimization of enzymatic synthesis of cocoa butter analog from camel hump fat in supercritical carbon dioxide by response surface method (RSM) |
June |
2009 |
ارزیابی تطبیقی تولیدات علمی حوزه علوم و فناوري مواد غذایی ایران با کشورهاي ایرلند، |
Spring |
2011 |
A study on parameters of potential cocoa butter analogue synthesis from camel hump by lipase-catalysed interesterification in supercritical CO< sub> 2</sub> using response surface methodology |
November |
2012 |
Optimization of cocoa butter analog synthesis variables using neural networks and genetic algorithm |
January |
2012 |
Selective determination of sucrose based on electropolymerized molecularly imprinted polymer modified multiwall carbon nanotubes/glassy carbon electrode |
August |
2013 |
Rapid nonenzymatic monitoring of glucose and fructose using a CuO/multiwalled carbon nanotube nanocomposite-modified glassy carbon electrode |
June |
2013 |
بازيابي و بررسي روغن باقيمانده در خاك رنگبر مصرفي در تصفيه روغن سويا |
Spring |
2013 |
Optimization of cocoa butter analog synthesis variables using neural networks and genetic algorithm |
Spring |
2014 |