For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

میکرو و نانوساختارهای غذایی

تعریف مواد نانومقیاس و نانوفناوری،اجتماع خود بخودی مولکولها، خصوصیات منحصر به فرد مواد نانومقیاس، کاربردهای مواد نانومقیاس در علوم زیستی، کاربردهای میکرو و نانوفناوری در علوم غذایی شامل درون پوشانی ترکیبات زیست فعال، مواد ضد میکروبی و نانوحسگرها، معرفی برخی ابرمولکولهای زیستی، تشریح اجتماعات ابرمولکولی طبیعی از جمله نشاسته، فیلمهای پروتئینی در اینترفیس ها، مولکول های آمفی فیل، چربی های امولسیونه شده، توصیف و بررسی نانوذرات معدنی دارای کاربرد در صنعت غذا، تشریح روشهای تهیه نانوذرات، و میکروذرات بیوپلیمری، خطرات ناشی از نانومواد، دستگاه های مورد استفاده برای بررسی نانوساختارها.

پیش نیازها: 

N/A

سیاست نمره دهی: 

N/A

زمان بندی کلاس: 

N/A

Term: 
Winter 2020
Grade: 
Graduate

تحت نظارت وف ایرانی

میکرو و نانوساختارهای غذایی | دکتر هاجر شکرچی زاده

خطا

The website encountered an unexpected error. Please try again later.

تحت نظارت وف ایرانی