- English
- فارسی
میکرو و نانوساختارهای غذایی
تعریف مواد نانومقیاس و نانوفناوری،اجتماع خود بخودی مولکولها، خصوصیات منحصر به فرد مواد نانومقیاس، کاربردهای مواد نانومقیاس در علوم زیستی، کاربردهای میکرو و نانوفناوری در علوم غذایی شامل درون پوشانی ترکیبات زیست فعال، مواد ضد میکروبی و نانوحسگرها، معرفی برخی ابرمولکولهای زیستی، تشریح اجتماعات ابرمولکولی طبیعی از جمله نشاسته، فیلمهای پروتئینی در اینترفیس ها، مولکول های آمفی فیل، چربی های امولسیونه شده، توصیف و بررسی نانوذرات معدنی دارای کاربرد در صنعت غذا، تشریح روشهای تهیه نانوذرات، و میکروذرات بیوپلیمری، خطرات ناشی از نانومواد، دستگاه های مورد استفاده برای بررسی نانوساختارها.
پیش نیازها:
N/A
سیاست نمره دهی:
N/A
زمان بندی کلاس:
N/A
Term:
Winter 2020
Grade:
Graduate