For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

Optimization of enzymatic interesterification of camel hump fat in supercritical carbon dioxide to produce cocoa butter analog

Authors
Hajar Shekarchizadeh,Mahdi Kadivar
Publication date
2011
Journal name
20th National Congress on Food Technology

Abstract

استريفيكاسيون آنزيمي چربي كوهان شتر و تري استئارين در حضور آنزيم ليپوزيم TL IM در محيط دي اكسيد كربن فوق بحراني انجام شد. پنج متغير فشار، دما، مدت زمان، درصد آب و نسبت چربي كوهان شتر به تري استئارين مورد استفاده در سه سطح مختلف مورد بررسي قرار گرفتند تا بهترين شرايط براي تهيه شبه كره كاكائو مشخص شود. نتايج به دست آمده از واكنش‌هايي كه در شرايط مختلف متغيرها انجام شده و سپس با روش پاسخ سطح RSM بهينه سازي شد. نتایج نشان مي‌دهد كه همه متغيرهاي مورد بررسي بر ميزان تري‌گليسريدهاي اصلي تشكيل دهنده شبه كره كاكائو يعني POP، POS وSOS  و در نتيجه راندمان آن مؤثر مي‌باشند، بطوری که فشار 10 مگاپاسكال، دماي 42 درجه سانتي‌گراد، مدت زمان واكنش 5/2 ساعت، ميزان آب 10 درصد وزن سوبسترا و نسبت 1 به 16/1 چربي كوهان شتر به تري استئارين، بهترين سطوح متغيرهاي مورد بررسي براي تهيه بهينه شبه كره كاكائو مي‌باشند.

 

Conference Papers
Month/Season: 
November
Year: 
2011

تحت نظارت وف ایرانی

Optimization of enzymatic interesterification of camel hump fat in supercritical carbon dioxide to produce cocoa butter analog | Dr. Hajar Shekarchizadeh

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.

تحت نظارت وف ایرانی