For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

بازيابي و بررسي روغن باقيمانده در خاك رنگبر مصرفي در تصفيه روغن سويا

نویسندگان               هاجر شکرچی زاده، سید امیر حسین گلی، هدیه دقیقی

نام مجله                  نشریه پژوهش های علوم وصنایع غذایی ایران (علمی پژوهشی)

سال                      1392 

چكيده

يكي از مراحل تهيه روغن سوياي خوراكي رنگبري روغن خام با استفاده از خاك رنگبر مي باشد. پس از جدا كردن خاك رنگبر از روغن با استفاده از

صافي، به دليل جذب سطحي بالاي اين خاك، حدود 20 تا 40 درصد روغن در آن باقي مي ماند كه اين سبب ضايعات مقدار زيادي روغن مي شود . در

اين مطالعه به استخراج و بررسي روغن سوياي باقيمانده در خاك رنگبر پرداخته شده است. به منظور تعيين اثر نوع گاز مصرفي در حين عبور روغن از

صافي، ازجريان هوا و جريان گاز ازت براي تأمين فشار و خروج بيشتر روغن از خاك استفاده شد. روغن باقيمانده در خاك هاي مورد بررسي با استفاده از

روش سوكسله استخراج شد و پس از تعيين درصد روغن موجود در آنها، برخي از خصوصيات فيزيكو شيميايي روغن هاي استخراج شده بررسي شد.در

تعيين گشت. GC نهايت نوع اسيدهاي چرب روغن هاي مورد بررسي با دستگاه

 

Journal Papers
ماه: 
Spring
سال: 
2013